+8618258300528

Hva er egenskapene til selvklebende fôr

Hjem / Nyheter / Bransjenyheter / Hva er egenskapene til selvklebende fôr

Hva er egenskapene til selvklebende fôr

Med populariteten til selvklebende mellomfôr, har hvordan man velger og bruker selvklebende mellomfôr blitt en bekymring for klesteknikere. Følgende er en introduksjon til utvalgsmetoden, limingsmetoden og limproblemløsningen for klebende mellomfôring:
Alternativer for klebende mellomfôring
Det finnes mange typer klebende mellomfôr, som er delt inn i tre typer: ikke-vevde stoffer, vevde stoffer og strikkede stoffer. Det ikke-vevde mellomforet har fordelene ved å være lett, ikke ha rynker, være stabilt i størrelse og ikke krympe ved vask; det vevde mellomforet fester seg godt til stoffet, og det mellomforet som ikke er tett er mykere, og det mellomforet som er tett er sterkere. Trenger å velge; Strikket selvklebende fôr har god klebrighet og ingen rynker. På grunn av sin elastisitet og draperbarhet kan den brukes til strikkede stoffer, og den egner seg også til å sy myke stoffer.
Når du kjøper selvklebende interlining, bør du velge i henhold til egenskapene ovenfor. De vanlige fargene på klebende interlining er: hvit, lys grå, mellomgrå, mørk grå og svart. For mørke stoffer om høsten og vinteren, velg mørkfarget interlining eller lys-farget interlining i henhold til prosessbehovene; men når du velger selvklebende mellomfôr for tynne stoffer om sommeren, bør du velge selvklebende mellomfôr lik fargen på stoffet.
Ytelse av høykvalitets selvklebende fôr:
1. Den kan festes godt til stoffet. Etter liming føles den myk, stiv og spenstig. Etter liming kan overflaten av stoffet komme seg raskt etter rynker.
2. Senk limingstemperatur, krymping og stoffkoordinering
3. Mengden av limbelegg er jevn, fikseringsmengden er jevn, limet har ingen lekkasje, anti-aldring og langtidslagring, vedheftsytelsen er uendret.
4. Ved skjæring fester ikke mellomforingene seg til hverandre, ikke fester seg til skjærekniven,
5. Non-stick synål, glatt når du mater symaskinen.
6. Skader ikke fysiologien til klær, som pusteevne og varmegjennomtrengelighet.
7. Ved skjæring kan mellomforingen stables veldig tykt.
8. Ved skjæring er skjæret ryddig og faller ikke av.
9. Mellomforingen er stabil og ikke lett å deformeres, ikke løs og lett å stable og kutte; formen kan varmes opp og deformeres.
10. Størrelsesendringen er koordinert med krympingen av stoffet til en viss grad, noe som kan eliminere små rynker.
11. Det ikke-vevde fôret er ikke-retningsbestemt, vinkelen på platen er fri og praktisk, og avfallet er mindre.

100 % 涤纶轻质正常手感服装可熔无纺布接口