+8618258300528

Det finnes flere forskjellige metoder for å påføre Garment Interlining

Hjem / Nyheter / Bransjenyheter / Det finnes flere forskjellige metoder for å påføre Garment Interlining

Det finnes flere forskjellige metoder for å påføre Garment Interlining

Det finnes flere forskjellige metoder for å søke Plagg mellomfôr . Vanligvis er interliningen smeltet sammen. Under smelteprosessen smeltes limet mellom ytterstoffet og mellomforet. Vanligvis er delingen mellom ytter- og mellomforingen 50:50 og bør ha en avrivningsstyrke på minst 16N/50mm. Fusjonstemperaturer varierer med interlining-sammensetningen, men er vanligvis rundt 130C.
Det viktigste kravet til et smeltbart interlining-system er å gi tid, temperatur og trykk for å smelte sammen stoffet til ytterstoffet. Dette sikrer at stoffets mellomfôr smeltes på en pålitelig måte til ytterstoffet. Derfor er smeltesystemer designet for å møte disse behovene. Fikseringstiden stilles inn av arkhastigheten. De smeltede delene får deretter avkjøles til romtemperatur. Mellomforet og ytterstoffet pakkes deretter for detaljhandel og distribusjon.
Mellomfôr i plagget tjener både funksjonelle og estetiske formål. Den forsterker plaggets form ved å legge til ekstra stabilitet, varme og stivhet. Det forhindrer også deformasjon. Mellomfôr forsterker også komponenten i plagget. Den kan være laget av alle typer materiale. Selv om det generelt er tykt, fleksibelt og mykt, er mellomfôr avgjørende for å forbedre kvaliteten på plagget. Imidlertid er ikke alle mellomforinger designet for å gi de samme fordelene.
Generelt har interlinings to hovedtyper - smeltbare og ikke-smeltbare. Smeltbare mellomfôr er smeltet til ansiktsstoffet. Fusjonsprosessen bestemmer parametrene til et bestemt ansiktsstoff og interlining. Prosessen bør reguleres slik at kunden skal være fornøyd med det ferdige plagget og kvaliteten på de sammensmeltede komponentene. Generelt må artikkelnummeret til ansiktsstoffet skrives i stilspesifikasjonen.

100 % polyester Høykvalitets lettvektsdyne hjemmetekstil smeltbar ikke-vevd mellomfôr


100 % polyester Høykvalitets lettvektsdyne hjemmetekstil smeltbar ikke-vevd mellomfôr

Produkt spesifikasjon:

Produktnummer: 8035

Sammensetning: Polyester

Lim: PA

Håndfølelse: myk

Vekt (rekkevidde): lett

Bredde (cm) : 90/100/1503