+8618258300528

Hvordan måle og kutte det vevde smeltbare mellomforet på riktig måte

Hjem / Nyheter / Bransjenyheter / Hvordan måle og kutte det vevde smeltbare mellomforet på riktig måte

Hvordan måle og kutte det vevde smeltbare mellomforet på riktig måte

I tillegg til å gi prosjektet struktur og kropp, er vevd smeltbar interlining også flott for kontroll og mykhet. Faktisk er grensesnitt essensielt for nesten alle sy- og quilteprosjekter, spesielt de som må være brukbare eller holdbare. Her er noen bruksområder for denne typen interlining. Nedenfor er noen vanlige bruksområder for vevd smeltbar interlining. For å lære mer, les videre. Lær også hvordan du måler og skjærer prosjektet ditt før du limer det sammen.
Ikke-vevde smeltbare mellomfor kan brukes til yttertøy og andre små deler av fôret. I motsetning til vevd mellomfôr, er trykkbart mellomfôr ikke laget av et tekstil, men et syntetisk materiale, så det er best brukt i posekonstruksjoner. Dens tynnhet gjør den også ideell for mange forskjellige formål. Til syvende og sist er smeltbare mellomfôr flotte for vesker, men de er ikke egnet for klær.
Det finnes mange forskjellige typer smeltbar interlining tilgjengelig. Den lette varianten er flott for ømfintlige materialer, mens den medium typen gir stabilitet til en lang rekke stoffer. På den annen side er tungvekts mellomfôr ypperlig for tyngre materialer. Å velge den riktige avhenger av prosjektets vekt, ettersom jo tyngre materialet ditt, desto tyngre må det smeltbare mellomforet være. For å finne riktig type for prosjektet ditt, bør du lese produktetiketten.
Prosessen med å smelte det ytre stoffet med smeltbart mellomfor vil øke lineariteten og stivheten, samt redusere strekkbelastningen. Figuren nedenfor illustrerer egenskapene til et ullstoff etter sammensmelting med vevd smeltbar mellomfôr. Stoffet stivner ullstoffet, og forbedrer dets fylde og mykhet. Videre vil det ekstra laget med mellomfôr gjøre ytterstoffet mer holdbart og motstandsdyktig mot slitasje.
I tillegg til å forbedre formbarheten til et plagg, forbedrer smeltbare mellomfôr hånden til skallstoffet. De kan forbedre formen og hånden til et plagg og kan brukes som et grensesnitt langs sømmer og krager. Noen smeltbare stoffer har til og med det klebende laget på begge sider. Disse egenskapene gjør vevde smeltbare mellomforinger populær blant dressmakere. De forbedrer også et plaggs rynkesikre og varmeisolerende egenskaper.


Polyester Waterjet Loom Heavy Weight Apparel Double Dot Adhesive Vevd Interlining

Polyester Waterjet Loom Heavy Weight Apparel Double Dot Adhesive Vevd Interlining

Produktnummer: 730300

Sammensetning: T(100%)

Lim: PA/PES

Håndfølelse: myk

Vekt (rekkevidde): tung

Bredde (cm) : 122/150
Farge: Hvit/Sort