+8618258300528

Broderi er en form for dekorativ kunst som involverer å dekorere stoffer og materialer

Hjem / Nyheter / Bransjenyheter / Broderi er en form for dekorativ kunst som involverer å dekorere stoffer og materialer

Broderi er en form for dekorativ kunst som involverer å dekorere stoffer og materialer

Broderi er en form for dekorativ kunst som involverer å dekorere stoffer og materialer med intrikate design og mønstre ved hjelp av nål og tråd. Broderibakside, også kjent som stabilisator, er en viktig komponent i broderi som gir støtte og stabilitet til stoffet under broderiprosessen.



Broderiunderlag kommer i forskjellige typer og stiler, hver designet for spesifikke stofftyper og broderiteknikker. De vanligste typene broderiunderlag inkluderer cutaway, tearaway og vannløselig.
Cutaway backing er et stivt, ikke-vevet stoff som gir utmerket støtte og stabilitet for stoffer med stretch eller de som trenger ekstra støtte. Utskåret bakside brukes vanligvis til tunge broderidesign, som logoer eller bokstaver, og blir stående på plass etter at broderiet er ferdig.
Teraway-bakside er et tynt, papirlignende materiale som brukes til broderidesign som ikke krever mye støtte. Rivbare bakside er lett å fjerne ved å rive bort overflødig materiale, noe som gjør den til et utmerket valg for lette stoffer som bomull eller lin.
Vannløselig bakside, som navnet antyder, oppløses i vann og brukes vanligvis til frittstående blondebroderidesign eller når du broderer på delikate stoffer som ikke tåler trykket fra klippe- eller rivebakside.
Å velge rett broderi bakside er avgjørende for å oppnå høykvalitets broderidesign. Feil bakside kan føre til at stoffet forskyves eller rynkes under broderiprosessen, noe som resulterer i et design av dårlig kvalitet.